Hallo iedereen,

Zoals jullie hebben gemerkt, is er het laatste half jaar nogal wat onrust binnen het team. Hierdoor is voor mij en Tom een niet-werkbare situatie ontstaan. Door een gebrek aan communicatie, transparantie en verschil aan inzicht, hebben wij besloten dat een andere richting voor ons beter zal werken. Wij hebben daarom besloten om per direct het team te verlaten. De Discordserver zal worden overgedragen naar Angela.

Dit betekent echter niet dat we stoppen met hetgeen wat wij het liefst doen: content en reviews maken. Dit zullen wij blijven doen op onze eigen kanalen (e.d. Rooieduvel.nl en ABKlein.eu) en op Tweakers zoals altijd al gebeurde. Daarnaast zullen wij ook doorgaan met een zelfstandig project welke zich zal gaan richten op Tech en Gaming. Onze specialisaties vullen elkaar perfect aan en we zijn dan ook ontzettend enthousiast om dit samen te kunnen realiseren.

Wij zijn ons ervan bewust dat dit misschien plotseling lijkt. We kunnen jullie er echter van verzekeren dat deze beslissing niet over een nacht ijs is gegaan. Het team werd steeds hechter en we hadden Techtime samen graag nog groter willen maken. Na lang discussiëren hebben wij toch besloten om ons te richten op onze eigen projecten.

We willen jullie, de fans, bedanken voor jullie tomeloze inzet, nieuwsgierigheid, steun en vertrouwen.

Met vriendelijke groet,
Alex Klein
Tom Goossens